Cel mai digitalizat taxi din Romania! O clujeanca a calatorit cu o masina care avea la bord nu mai putin de 10 ecrane active

O clujeanca care si-a comandat un taxi a ramas ca „la dentist” in momentul in care s-a asezat comod pe bancheta din spate pentru a fi transportata la destinatie. Bordul masinii era dotat cu nu mai putin de 10 ecrane, tablete sau telefoane mobile, pe care rulau diverse aplicatii, la filme si videoclipuri muzicale pana la traseul optim indicat de Google Maps.


„Ma jur ca in toata viata mea de calator cu taxiul nu am vazut asa ceva. Exact 10 ecrane pe care urmareste fluxul de informatii are omul. E fuckin’ Mediafaxul. Mi-e si frica daca mai poate fi atent la drum. Plus muzica din boxe.

Patru is cu aplicatii de maps. Diferite. Una e „oglinda retrovizoare” digitala, cu aplicatie. Unul e un film pe ProTV. Unul cu videoclipuri hip-hop. E incredibil”, a scris clujeanca pe pagina sa de Facebook.

Surprinderea a fost totala, la destinatie, in momentul in care a solicitat sa achite cursa cu cardul bancar. In ciuda “inflatiei” de aparate digitale, POS-ul nu functiona…

Sursa/ Foto: Facebook Geanina Simion

Leave a Reply