FOTO. Labirintul Iepurasului, cel mai asteptat egg-hunt, si premii la shopping, la Iulius Town Timisoara (P)

Iepurasul de Paste a ajuns mai repede in Iulius Town si a pregatit surprize dulci pentru cei mici si momente pline de distractie. Simpaticul urecheat a ascuns indiciile pentru cei mici in labirintul din Atrium, iar copiii sunt asteptati la un super egg-hunt.


Pana pe 22 aprilie 2022, Iepurasul de Paste va fi prezent in Iulius Town, unde le propune copiilor o adevarata vanatoare de comori.

La demisol, in Atrium, este amenajat un labirint din plante naturale, unde cei mici trebuie sa gaseasca indiciile ascunse de urecheat. „Labirintul Iepurasului” este dedicat copiilor pana in 1o ani si este deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 10 – 20.

Pe langa momentele distractive, „Labirintul Iepurasului” ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte simtul orientarii, perspicacitatea, dar si abilitatea de a colabora cu alti pitici.

Ca sa intre in joc, copiii trebuie sa coloreze un desen din cartea de colorat pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurasului aflate la intrarea in labirint sau la Centrul Info. Prichindeii pot participa in grupuri de maxim 10 la „egg-hunt”, trebuie sa gaseaca trei indicii ascunse de Iepuras, iar dupa ce predau dovezile vor fi premiati cu surprize dulci si diplome.

In acelasi timp, ajutoarele iepurasului sunt premiate in Iulius Town, pana pe 22 aprilie. Daca dupa sesiunea de shopping de cadouri ai bonuri in valoare cumulata de 300 de lei, te asteptam in zona Centrului Info sa iti incerci norocul la Roata Iepurasului. 

Intra pe site-ul Iulius Town, citeste regulamentul si vezi ce super premii sunt puse in joc!

Vino in Iulius Town si descopera surprizele de Paste! (I.P.)

 

Leave a Reply