„Infractorul anului”! Un sofer de 91 de ani, fara permis de conducere, a fost prins in trafic conducand o masina cu numar de inmatriculare fals si fara ITP

Un barbat de 91 de ani, fara permis de conducere, a fost surprins de politisti, in apropierea municipiului Dorohoi, conducand un autoturism cu numar de inmatriculare fals si fara inspectie tehnica periodica, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu, informeaza Agerpres.


Potrivit acesteia, barbatul este din comuna Ibanesti si a fost oprit de politistii rutieri din Botosani in timp ce se deplasa, pe drumul national DN 29 A, in afara municipiului Dorohoi, cu un autoturism cu numar de inmatriculare fals, fara inspectie tehnica periodica si fara a detine asigurare obligatorie a vehiculului.

Mai mult decat atat, barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Politistii Biroului Rutier Dorohoi continua cercetarile pentru infractiunile de conducere fara permis si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Reamintim ca, in decembrie 2018, Camera Deputatilor a votat o lege care i-a lasat fara permis de conducere pe soferii cu boli care le afecteaza vederea sau cei cu probleme cardiace, cei care au avut atacuri cerebrale si altii cu probleme de sanatate care pot provoca pierderea cunostintei la volan. In general, e vorba de acele probleme medicale ce influenteaza vederea la volan si concentrarea. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply