Targ pentru Mirese! Descopera cele mai noi tendinte in materie de nunti la evenimentul gazduit de Iulius Congress Hall! (P)

Peste 60 de creatori de frumos se intalnesc la „Targ pentru mirese”. Rochii si costume in trend, verighete, diverse accesorii, invitatii, band-uri, aranjamente florale sunt cateva dintre ingredientele care contureaza un eveniment la care gasesti cele mai bune oferte pentru nunta de vis.


Tot aici, poti sa-ti „Mariti rochia”, daca nunta ta a avut loc deja, iar Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town a pregatit verighetele voastre pentru marele DA. Gazde vor fi Codrut Keghes, alias Dezbracatu, si celebra creatoare de rochii de mireasa Natalia Vasiliev.

Decorurile inedite cu flori superbe si lumini magice, hainele de gala si o locatie pe masura asteptarilor sunt doar cateva ingrediente care contribuie la crearea unei nunti pe care si-o doreste orice cuplu. Si pentru ca in organizarea unui astfel de eveniment intotdeauna entuziasmul se imbina cu grija de a face totul ca la carte, 60 de furnizori din domeniu iti vin in intampinare la evenimentul „Targ pentru mirese”.

Acesta se desfasoara in perioada 15 – 17 aprilie 2022, la centrul de evenimente Iulius Congress Hall din ansamblul mixt Iulius Town.

Specialistii care au pregatit directiile pentru viitoarele evenimente spun ca tendintele din acest an subliniaza orientarea catre minimalism, intoarcerea catre natura si simplitate, atat in decoruri, cat si in tinute. Targul este organizat de Iulius Town in parteneriat cu Rayna Decor si creatoarea de frumos Carmen Caragea.

Si Iulius Congress Hall va intampina cu surprize la „Targ pentru mirese”. Astfel, daca decideti sa marcati evenimentul intr-una dintre cele trei sali Iulius Congress Hall si va aflati printre primele 36 de cupluri ce incheie un contract in perioada aprilie – decembrie 2022, veti primi un voucher de 2.000 de lei, ce poate fi valorificat in magazinul de bijuterii Sabrini din Iulius Town.

Mai multe detalii despre aceasta campanie se regasesc in regulamentul disponibil pe site-ul Iulius Congress Hall!

Poate unul dintre cele mai importante momente pentru mireasa este alegerea rochiei. La „Targ pentru mirese”, designerii de profil expun cele mai noi modele: croiuri tip sirena, cu spatele gol, cu broderii inedite, cu maneci sau fara, cu materiale pretioase sau perle si multe altele. Viitorii miri sunt asteptati si ei cu o varietate de costume, in diferite nuante si modele, iar bijutierii expun diverse modele de verighete. Creatorii de accesorii pentru mirese pun la dispozitie articole remarcabile si tot aici puteti gasi si locatia potrivita nuntii voastre.

Nu lipsesc nici ofertele pentru meniuri, decoratiuni, invitatii, servicii foto-video, momente de show sau band-uri. Atmosfera va fi intretinuta de inconfundabilul Codrut Keghes, alias Dezbracatu, iar sfaturi despre rochia minunata in care vei trai bucuria de a fi mireasa, poti primi de la creatoarea de rochii de mireasa Natalia Vasiliev. Totodata, vizitatorii se vor putea bucura de momentele artistice sustinute live de nou band de cover-uri format din Andreea Vlas si Dragos Moldovan precum si de Trupa Versus.

La „Targ pentru mirese” poti sa-ti „Mariti rochia”. Pentru acest program, rochiile se aduc joi, 14 aprilie, intre orele 10 – 22, iar in cazul in care nu se vand, se ridica duminica, 17 aprilie, intre orele 18 – 22.

Targul poate fi vizitat vineri, 15 aprilie 2022, in intervalul orar 13 – 20, sambata, 16 aprilie, intre orele 10 – 20 si duminica, 17 aprilie, de la ora 10 pana la ora 18. (I.P.)

Leave a Reply