Fiul unui prim-procuror din Timis, implicat in traficul de droguri! A fost retinut de DIICOT, in urma descinderilor de ieri, si urmeaza sa fie dus la arestare

Descinderile si perchezitiile efectuate, ieri, de procurorii DIICOT Timisoara impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara, au dus la descoperirea si ridicarea a 11,8 kilograme de canabis, 123 de doze de amfetamina, 7 comprimate de ecstasy, 25 de grame de CMC, precum si 35 de grindere, 5 pistoale (3 tip airsoft si doua cu gaze), o pusca (cu alice) cu luneta si munitie aferenta, 41 de telefoane mobile, un laptop, un ceas si sumele de 53.770 de lei si 7.145 de euro.


In urma actiunii, 44 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timisoara, iar, in urma audierilor, procurorii au dispus retinerea a 31 de inculpati, care sunt acuzati de savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si de mare risc si efectuarea, fara autorizatie, de operatiuni cu substante susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetari a reiesit faptul ca inculpatii au vandut, in mod repetat, atat de droguri de risc cat si droguri de mare risc si au detinut fara drept, in vederea revanzarii cantitati considerabile de droguri.

Printre cei 31 de traficanti retinuti de DIICOT Timisoara, dupa cum a dezvaluit portalul de stiri Pressalert, se afla si Darius Tatar, fiul prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Faget.

Tatal sau, Dan Cristian Tatar (foto 2), a fost numit la conducerea unitatii de parchet din Faget, in ianuarie 2019, dupa promovarea unui examen organizat de CSM, la care s-a mai prezentat si procuroarea Gladiola Nicoleta Bugarin. Dan Cristian Tatar este doctor in drept si, in perioada 2014 – 2018, a ocupat functia de prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj.

In cursul zilei de astazi, cei 31 de inculpati urmeaza sa fi prezentati in fata judecatorului de drepturi si libertati, cu propunere de luare a masurii arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile. (G.I.)

Leave a Reply