Demisie la varful filialei PMP Timis! Nelu Balas s-a autosuspendat din toate functiile, iar organizatia anunta ca sprijina candidatura liderului Cristian Diaconescu la presedintie

Consiliului Executiv Judetean al PMP Timis a luat act, vineri, 15 aprilie, in cadrul unei intruniri statutare, de autosuspendarea din toate functiile a presedintelui interimar, domnul Nelu Balas.


In cadrul aceleiasi sedinte a fost dat un vot, in unanimitate, pentru a sprijini o noua numire in cadrul viitoarei intruniri a Consiliului Executiv National.

Organizatia PMP Timis este parte a proiectului “Romania Respectata”, garant al respectarii acestei constructii si sustinator al presedintelui PMP, domnul Cristian Diaconescu.

Obiectivul nostru principal, ca una dintre cele mai puternice organizatii judetene, este ca, pana in 2024, sa promovam in randul electoratului nostru programul politic amintit.

Totodata, subliniem existenta in interiorul organizatiei noastre a unui nucleu dur de membri care impartasesc valori si convingeri comune si care va sprijini candidatura domnului Cristian Diaconescu la functia de Presedinte al Romaniei. (Biroul de presa, PMP Timis)

Leave a Reply