Cine sunt traficantii de droguri arestati preventiv de Tribunalul Timis. „Fiul meu nu a fost retinut niciodata!”, dezminte prim-procurorul Parchetului Faget

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Timis a dispus arestarea preventiva a nu mai putin de 14 traficanti de droguri retinuti in urma descinderilor coordonate de procurorii DIICOT Timisoara, din 14 aprilie, alti 13 fiind plasati sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.


Este vorba despre Deliu Vlad Serban, Balint Stefan Valentin, Rus Dan Alexandru, Comanici Andrei Cristian, Petrovici Bogdan, Kovaci Alin Iliuta, Piringer Dan Tiberiu, Paul Iacob, Humeniuc Alexandru, Muntean Alexandru Nicolae, Dantes Edmond Dimitrie, Varga Vasile Gheorghe, Druhora Adrian si Wojtascher Radislav Ovidiu.

De asemenea, judecatorul a respins propunerea DIICOT Timisoara de arestare preventiva a inculpatilor Ignat Ovidiu, Foltun Daniel Lucian, Buliga Andrei Raul, Epure Ionel Petrica, Belitu Ionel Alberti, Binder Denis Simond, Dragomir Alexandru, Volo Regis Jonathan, Isfanescu Cosmin Ion, Bocz Ion Constantin, Fasie Florian, Negru Adrian Cristian si Raileanu Gabriel Cornel, care au fost plasati sub control judiciar pentru 60 de zile.

Printre obligatiile impuse celor din urma, sa nu se apropie de ceilati martori si inculpati, sa nu comunice cu acestia, sa nu detina, sa nu poarte, sa nu foloseasca arme, sa nu depaseasca limita teritoriala a Romaniei, sa se prezinte in fata organelor de urmarire penala sau a judecatorilor, ori de cate ori sunt chemati. Hotararea nu este definitiva, ci a putut fi atacata in 48 de ore de la pronuntare

Desi, imediat dupa descinderile DIICOT, surse judiciare au dezvaluit ca printre persoanele retinute se afla si Darius Tatar, fiul prim-procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Faget, Dan Cristian Tatar, se pare ca aceasta informatie nu s-a confirmat. „Fiul meu nu a fost retinut niciodata, nici in dosarul asta, nici in alt dosar”, ne-a transmis procurorul Dan Cristian Tatar. (G.I.)

Foto: arhiva

Leave a Reply