Pregateste-te pentru un Paste fericit la Iulius Town Timisoara! Afla programul special de sarbatori al magazinelor (P)

Sarbatorile pascale sunt deja foarte aproape, asa ca daca vei fi gazda si ai intrat in „avalansa” organizarii unei mese perfecte sau daca te pregatesti sa mergi in vizita si esti in cautarea cadourilor, poti face cumparaturi in Iulius Town pana sambata, la ora 18. Fie ca urmezi noile trenduri si iti doresti sa experimentezi, fie ca iubesti traditiile, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te incadra in conceptul gandit pentru acest Paste. Brandurile te intampina cu noi colectii fresh, iar Iulius Town te premiaza la cumparaturi.


Pregatirea casei pentru Paste, alegerea cadourilor pentru cei dragi, dar si innoirea garderobei sunt cateva dintre task-urile pe care cu totii le avem in aceasta perioada.

Pregateste-te din timp anul acesta si vino in Iulius Town, unde poti face cumparaturile in magazine, in intervalul orar 10 – 22 pana vineri, 22 aprilie 2022, si intre 10 – 18, sambata. In aceste intervale orare, poti alege cadourile pentru cei dragi, tinuta colorata pentru masa festiva care iti va imbunatati si mai mult starea de spirit si bunatati de la locatiile de food.

Dupa ce ai facut cumparaturile, nu uita sa participi la campania „Dam viata unui nou inceput!”. Astfel, pana pe 22 aprilie 2022, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei de la magazinele din mall, te asteptam sa-ti incerci norocul Roata Iepurasului, de langa Centrul Info (parter). Poti castiga vouchere de cumparaturi, bauturi racoritoare, sticle de vin sau iepurasi de plus. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe iuliustown.ro.

Tot pana vineri, 22 aprilie, cei mici sunt invitati sa intre in Labirintul Iepurasului, la o adevarata vanatoare de comori.

In prima zi de Paste, atat magazinele din Iulius Town, cat si hypermarketul Auchan vor fi inchise, dar te poti bucura de plimbari in Iulius Gardens, unde primavara si-a facut simtita prezenta si te poti relaxa la restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese, unde ai la dispozitie o varietate de bunatati cu specific oriental si nu numai.

De luni, 25 aprilie 2022, programul de functionare va fi 10 – 22, zilnic si poate fi consultat pe iuliustown.ro sau pe pagina de Facebook Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply