VIDEO Firma Brantner spala strazile Timisoarei cu apa „furata” de la hidrantii publici. Avocata Roxana Iliescu a prezentat dovada

Avocata Roxana Iliescu, reprezentanta Pro Romania in Consiliul Local Timisoara, sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca firma de salubrizare Brantner isi alimenteaza cisternele cu apa, cu care spala strazile orasului, din reteaua publica, de la hidrantii stradali.


In acest sens, Roxana Iliescu prezinta si o inregistrare video, dar si o notificare emisa de Aquatim, prin care Brantner este instiintata ca la hidrantii stradali au acces doar Pompierii si proprietarul, totodata fiind somata sa plateasca 1000 metri cubi de apa.

Firma de salubrizare Brantner fura apa cu care spala anemic strazile din Timisoara, din hidrantii stradali! De ce? Simplu! Daca s-ar fi prezentat la punctele din care au voie sa alimenteze masinile cu apa, cantitatile folosite ar fi fost usor de identificat (ceea ce nu-i avantajeaza deloc, pentru ca ei mai mult mimeaza spalatul in loc sa faca o treaba serioasa) si-n plus, ar trebui sa mai si plateasca apa folosita la Aquatim!

Iata mai jos dovada si notificarea trimisa de Aquatim catre Brantner, prin care reprezentantii Aquatim le cer celor de la Brantner sa plateasca pentru apa furata!”, a transmis, marti, Roxana Iliescu. Potrivit documentului care a intrat in posesia consilierului local, Aquatim va factura firmei Brantner, in aceasta luna, cantitatea de 1.000 de metri cubi de apa. (Mara Ion)

Leave a Reply