Contorul de gaz dintr-o comuna din Botosani, sfintit cu un sobor de preoti! Primarul localitatii si un deputat PNL au taiat panglica inaugurala

Presedintele PNL Botosani Costel Soptica, insotit de un alai de oficiali locali, a participat la inaugurarea retelei de gaz din comuna Frumusica. Un sobor de preoti a sfintit contorul de gaz, iar oficialii s-au inghesuit sa taie panglica.


Deputatul Soptica si primarul din localitate au adus la festivitatile pricinuite de inaugurarea contorului doua sobororuri. Unul de preoti care murmurau rugaciuni in surdina si unul de directori de descentralizate care, dupa ce panglica de pe contor a cazut, au dezlantuit ropote de aplauze, scrie Botosani Necenzurat.

„Astazi la Frumusica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Balasanu a facut de ziua lui un mare cadou cetatenilor comunei pe care acesta o conduce.

S-a inaugurat bransarea la gaz metan a comunei prin racordarea scolii, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa aiba parte de acest privilegiu toti cetatenii.

Felicitari echipei din primaria comunei Frumusica, constructorului care a realizat lucrarea si nu in ultimul rand primarului Constantin Balasanu.

Totodata, ii urez domnului primar la multi ani, sanatate, putere de munca si mult succes in realizarea a cat mai multe proiecte absolut necesare comunitatii pe care acesta o reprezinta!!!”, este mesajul postat de seful PNL Botosani pe pagina sa de socializare (I.P.)

Leave a Reply