Teribilismul costa! Un sofer de BMW in varsta de 21 de ani, amendat cu 800 de lei de politistii locali din Timisoara pentru drifturi la miezul noptii

Inca un conducator auto teribilist a fost depistat de politistii locali din Timisoara, azi noapte, in zona Stadionului Dan Paltinisanu. Este vorba despre un tanar de 21 de ani, care, aflat la volanul unui autoturism BMW de culoare neagra, s-a gandit sa se distreze turand motorul si efectuand derapaje in parcarea din zona, in miez de noapte, in jurul orei 02,30.


Acesta a fost sanctionat de politistii locali, care se aflau  in patrulare in perimetrul respectiv, cu o amenda de 800 de lei, conform HCL 371/2007 modificata.

Reamintim ca potrivit actului normativ mentionat, este interzisa folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor si efectuarea de manevre prin derapaje, intoarceri bruste pe loc, accelerari si franari bruste, pe domeniul public, in scop de divertisment si fara aviz.

In ultimele luni, 12 tineri care se distrau in acest mod au fost surprinsi de politistii locali si sanctionati, cei mai multi dintre acestia in zona Stadionului Dan Paltinisanu. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply