Parcul Primaverii ramane deschis de Paste! Credinciosii sunt asteptati la slujba de Inviere care va fi oficiata la biserica de lemn din incinta Muzeului Satului Banatean

Cel mai mare festival multicultural din regiune, Parcul Primaverii de la Muzeul Satului Banatean, asteapta timisenii cu muzica traditionala romaneasca, slujba de Inviere si un recital Damian & Brothers. Ultimele patru zile de festival vin cu o oferta culturala bogata, pentru toate gusturile, astfel incat si cei mici, dar si familiile lor sa se reconecteze la lucrurile simple, la imprejurimile verzi ale orasului si la capacitatea de recreere a acestuia.


“Ne propunem sa aducem impreuna generatii diferite de timiseni, iar prin prezenta lor sa revitalizam Muzeul Satului, sa il transformam intr-un spatiu al schimbarii constructive. Cred ca programul cultural al evenimentului va descatusa energia pozitiva a publicului si astfel ne facem incalzirea pentru ce va insemna Timisoara, Capitala Europeana a Culturii”, a spus Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Una dintre cele mai valoroase voci ale muzicii populare din Romania, Grigore Lese, va rasuna pe scena principala a Muzeului Satului Banatean, vineri, 22 aprilie, de la ora 21.

Sambata, la miezul noptii, slujba de Inviere va reuni credinciosii intr-un spatiu special amenajat, iar luni, in cea de-a doua zi de sarbatoare, va concerta Damian & Brothers, muzicieni desavarsiti care vor imbina diverse si numeroase stiluri muzicale intr-un ansamblu sonor sofisticat.

In perioada 22 – 25 aprilie, Parcul Primaverii isi pastreaza deschise portile pentru toti cei care doresc sa petreaca timp in aer liber si sa se bucure de expozitii, ateliere sau momente artistice. Intrarea este libera si gratuita, iar programul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.parculprimaverii.ro. (I.P.)

Leave a Reply