Infractor din Oltenia, retinut pe o strada din Timisoara de un luptator de la BOS, dupa ce l-a talharit chiar pe copilul politistului

Ghinion teribil pentru un talhar originar din Oltenia, care a dat o lovitura pe o strada dn Timisoara si, in minutele urmatoare, a fost imobilizat de un luptator din cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale Timisoara, care se afla in timpul liber. De unde sa fi stiut infractorul ca l-a atacat chiar pe copilul politistului.


In fapt, in data de 22 aprilie, in jurul orei 18,40, pe strada Noua din Timisoara, un barbat a atacat un minor de 17 ani si l-a deposedat, prin violenta, de borseta pe care o avea asupra sa.

Minorul a apelat la tatal sau care se afla in apropiere si i-a indicat directia in care s-a indreptat acesta.

La scurt timp, pe strada Ion Neculce din municipiu, politistul din cadrul BOS Timisoara a reusit imobilizarea acestuia si l-a predat politistilor timisoreni.

In urma verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale Timisoara l-au identificat pe cel banuit de comiterea faptei, fiind vorba de un barbat de 26 de ani, din Targu-Jiu.

In urma probatoriului administrat, acesta a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis. (V.E.)

Foto: arhiva

One thought on “Infractor din Oltenia, retinut pe o strada din Timisoara de un luptator de la BOS, dupa ce l-a talharit chiar pe copilul politistului

  1. Nu știu ce părere va avea Pelmuș despre acest articol… Să nu vă intercepteze telefoanele…

Leave a Reply