Primavara aceasta, lasa-te inspirata de culorile si tesaturile pieselor vestimentare din colectia Depot 96, noul magazin dedicat femeilor din Iulius Town Timisoara! (P)

Culori vii, modele originale si elegante, tesaturi calitative, piese vestimentare atemporale fabricate in Romania. Acestea sunt caracteristicile Depot 96, brand romanesc de fashion care a deschis, de curand, un magazin la etajul 1 al Iulius Mall din ansamblul mixt Iulius Town Timisoara.


Depot 96 se adreseaza, in special, femeilor mature, active si increzatoare, care apreciaza tinutele casual, simple, comode si rafinate, ce le pun in evidenta trasaturile si feminitatea, fiind pregatite, astfel, pentru orice ocazie de-a lungul zilei.

Primavara aceasta, Depot 96 le invita pe femei sa se lase inspirate de culorile si tesaturile din colectia de sezon, care include rochii, bluze, fuste, pantaloni si jachete, in tonuri vii si modele incantatoare. Lila, verde, galben, rosu, roz ciclam, rosu corai, albastru, bej, alb si elegantul negru compun cromatica in care sunt disponibile piesele vestimentare, ce se remarca si prin versatilitatea lor. Viscoza, in, bumbac, matase si cupro sunt materiale care dau viata noii colectii.

Pentru ca hainele Depot 96 sa avantajeze orice silueta si sa ramana relevante indiferent de perioada, croiul este feminin si lejer, adesea cu detalii clasice.

Povestea Depot 96 a inceput in 2011, la Bucuresti, cu un atelier propriu de productie, iar in primavara anului urmator s-a continuat cu dezvoltarea unei linii de productie de piese tricotate.

Brandul romanesc este preocupat de realizarea de imbracaminte cu viata lunga, concentrandu-se pe materiale de calitate si croiuri versatile, astfel incat hainele de la Depot 96 sa devina piese atemporale in garderoba femeii moderne. In acest sens, se remarca bluzele sau rochiile reversibile, care pot fi purtate in partea din fata fie cu decolteul adanc, fie cu decolteul rotund, in functie de preferintele fiecarei cliente.

Pe langa magazinul din Iulius Mall Timisoara, Depot 96 detine alte 7 locatii, dintre care 6 in Bucuresti si unul in Craiova. (I.P.)

Leave a Reply