Dans, muzica si spectacol de teatru, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Ultimul weekend din luna aprilie aduce, in Iulius Town, arta sub mai multe forme ale sale si momente de spectacol, menite sa te scoata din ritmul cotidian. Un battle de hip-hop pentru categoria kids, dar si pentru cea a profesionistilor va avea loc in zona Family Plaza, iar cine este interesat sa afle secretele din spatele platanelor si a placilor de mixat, este asteptat de ESD Studio la un curs de DJ, in Iulius Gardens. Cei mici vor afla povestea „Pestisorului de aur”, spusa la teatrul de papusi.


Pregatiți-va cele mai bune miscari, pentru ca in Iulius Town va avea loc, sambata, 30 aprilie 2022, o competiție de hip-hop! King of the Skill va asteapta, incepand cu ora 17.00, la un Hip – Hop Battle. La categoria Kids pot participa copiii sub 13 ani, iar la Pro cei cu varsta de peste 13 ani.

Duminica, 1 mai 2022, de la ora 16, zona Lake Plaza din Iulius Gardens se converteste in locul de intalnire a iubitorilor de beat-uri si mixtape-uri. Scoala din gradina – ESD Women DJ School ii asteapta pe curiosi, dar si pe pasionații de muzica remixata, la cursul de DJ, unde vor putea sa descopere aparatura si tehnica cu care se mixeaza.

Tot duminica, „Pestisorul de aur” va fi prezent in Iulius Mall si le va povesti celor mici despre peripețiile prin care a trecut. Spectacolul de papusi va incepe de la ora 11.00, iar marionetele vor prinde viața si ii vor duce pe copii intr-o calatorie fantastica prin lumea basmelor. (I.P.)

Leave a Reply