Studenta criminala de la UMF Timisoara ramane in inchisoare! Judecatorii Tribunalului Cluj au admis contestatia procurorilor, dupa ce Judecatoria Gherla a decis liberarea conditionata a tinerei

Carmen Satran (fosta Bejan), studenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara condamnata la 19 ani si opt luni de inchisoare pentru omor deosebit de grav, dupa ce a ucis si transat un barbat in varsta de 65 de ani, care venise in caminul studentesc pentru a face sex, ramane in inchisoare, desi Judecatoria Gherla a decis, in prima instanta, ca tanara poate fi eliberata conditionat, scrie adevarul.ro.


Judecatorii Tribunalului Cluj au admis contestatia formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Gherla impotriva deciziei Judecatoriei Gherla, de eliberare conditionata a lui Carmen Satran. Astfel, Tribunalul Cluj a decis mentinerea in inchisoare a tinerei condamnate pentru crima de la Medicina.

Crima pentru care Carmen Satran (fosta Bejan) a fost condamnata la 19 ani si opt luni de inchisoare, fiind gasita vinovata pentru omor deosebit de grav si profanare de cadavre, a fost comisa in august 2009. Pe atunci, Carmen Bejan era studenta in anul I la Facultatea de Medicina si Farmacie din Timisoara. Alaturi de iubitul ei de la acea vreme, Sergiu Florea, tanara a inchiriat o camera intr-un camin studentesc, pentru a locui pe perioada restantelor.

Pentru a face rost de bani sa isi plateasca examenele, cei doi au hotarat ca fata sa „se vanda” unui barbat bogat din Timisoara. Astfel, bastanul Trifu Schroth a fost ademenit in camera de camin, unde urma sa intretina relatii sexuale contra cost cu Carmen Bejan.

In urma unor neintelegeri legate de banii pe care barbatul trebuia sa-i plateasca pentru a intretine relatii sexuale cu tanara, intre ei a pornit un conflict. In altercatie a intervenit si iubitul fetei. Sergiu Florea si Carmen Bejan l-au batut si l-au injunghiat pe barbat. Ulterior, cei doi tineri au transat cadavrul barbatului, l-au pus in saci de plastic, apoi intr-un geamantan. (V.E.)

Leave a Reply