SportVest Timisoara, la prima editie! Producatori si comercianti de articole sportive din Serbia, Ungaria, Grecia si Bulgaria vin in capitala Banatului (P)

In perioada 3 – 5 iunie 2022, Timisoara devine pentru trei zile capitala internationala a sportului! Initiata si organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis la Centrul Regional de Afaceri, SportVest este prima editie din vestul tarii a unei manifestari dedicata sportului si vietii sanatoase.


SportVest reuneste atat producatori cat si comercianti de articole sportive din toate domeniile, precum si companii care ofera servicii sau produse conexe domeniului sportiv, precum sali de fitness, centre sportive, suplimente alimentare, cabinete de nutritie etc. 

Dimensiunea internationala a SportVest este conferita de prezenta unor companii din Serbia, Ungaria, Grecia si Bulgaria.

SportVest este completata de un amplu program conex, constand in concursuri de baschet/handbal/cycling/rugby, demonstratii in aer liber, sesiuni de autografe, prezentari de firme/produs si numeroase activitati sportive derulate in interiorul si exteriorul Centrului de Afaceri, cu scopul de a constientiza importanta sportului pentru o viata sanatoasa.

Informatii suplimentare la tel. 0728 069 281, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian. (I.P.)

Leave a Reply