Tigari de contrabanda in valoare de aproape 50.000 de euro, descoperite de politistii de frontiera din Brodina intr-un jeep rasturnat si abandonat

Politisti de frontiera de la S.P.F. Brodina si S.T.P.F. Suceava, impreuna cu  lucratori din cadrul Agentiei Frontex, au descoperit, miercuri, 4 mai a.c., in jurul orei 01,50, abandonat in apropierea frontierei de stat, pe directia localitatii Straja, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, fara numere de inmatriculare, rasturnat, in interiorul caruia se aflau mai multe colete cu tigari.


Autoturismul si coletele cu tigari au fost transportate la sediul sectorului, unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 20.750 pachete cu tigari, de provenienta Duty Free.

Tigarile, in valoare de 242.775 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar autoturismul folosit la activitatea infractionala, in valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat  in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, in vederea depistarii persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun. (V.E.)

Leave a Reply