Politia Locala Timisoara se desparte de unul dintre cei mai competenti politisti! Dupa 30 de ani de Inspectie Comerciala, Marinca Eva Carmen iese la pensie

Politia Locala Timisoara isi ia ”La revedere”, de astazi, de la unul dintre cei mai seriosi si competenti politisti locali, care si-au pus aproape 30 de ani in slujba cetatenilor orasului.


Colega noastra, Marinca Eva Carmen, din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala, iese la pensie dupa aproape o viata de om muncita pentru comunitate.

Eva a absolvit Facultatea de Stiinte Economice, a lucrat in intervalul 1995-2010 in cadrul Serviciului Inspectie Comerciala – Autorizare Comert Stradal, Acorduri functionare la Primaria Timisoara, dupa care, din 2011, cand s-a infiintat Politia Locala, si pana in acest an a fost politist local in cadrul institutiei noastre.

Seriozitatea, perseverenta si bunul simt sunt trasaturi ale colegei noastre care au contribuit la oferirea unor servicii de calitate pentru cetateni. Colega noastra, ajunsa acum la frumoasa varsta de 60 de ani, a decis sa-si continue viata si sa aiba grija si de propria persoana dupa ce ani de zile ”a batut” strazile orasului in cadrul actiunilor de verificare, control, patrulare.

Intregul colectiv al Politiei Locale Timisoara ii doreste multa sanatate, o pensie cat mai lunga si ii promitem ca o vom primi cu bratele deschise oricand va dori sa ne viziteze. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply