Deputatul Alfred Simonis, amenintat cu bataia, din nou, de un parlamentar al AUR. „Vezi sa nu te pocnesc, acum!”, i-a strigat marinarul Dumitru Focsa

Dupa ce, nu cu mult timp in urma, Alfred Simonis a fost amenintat cu bataia de liderul AUR, George Simion, astazi, deputatul timisorean a fost luat in vizor de un alt reprezentant al AUR-arilor. Potrivit News.ro, deputatul de Constanta Dumitru Focsa si-a revarsat nervii pe politicianul banatean, dupa ce propunerea legislativa „Legea suveranitatii – Legea pentru protejarea interesului superior si suveran al poporului si al cetateanului roman” a fost respinsa, marti, de Camera Deputatilor, cu 229 de voturi impotriva, 30 pentru si o abtinere.


Astfel, la iesirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focsa (foto, stanga) l-a amenintat pe Alfred Simonis cu bataia, acuzandu-l ca vorbeste urat. „Bai nesimtitule, valutistule!”, i-a strigat Focsa lui Simonis. Raspunsul social-democratului nu s-a lasat asteptat: „Dispari de aici! Ma-ta e valutista, porc ce esti”.

Dupa acest raspuns, Dumitru Focsa a continuat sa strige pe holurile Camerei Deputatilor dupa Alfred Simonis: „Vezi sa nu te pocnesc acum! Eu sunt cetatean care iti plateste tie salariile, tradatorule! Tradatorilor!”.

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focsa a recunoscut ca l-a amenintat cu bataia pe Alfred Simonis. „Da, i-am spus ca il calc in picioare… Nu o aduci pe mama in discutie. Esti om politic. Mama e decedata de doi ani de zile”, a spus Dumitru Focsa.

De remarcat ca Dumitru Focsa, marinar de cariera, care a navigat timp de 21 de ani, iar 5 ani a stat in Canada, nu este la prima iesire in decor, pe fond nervos. Anul trecut l-a jignit pe fiul fiul fostului fruntas taranist Ion Ratiu, dupa care si-a cerut scuze.

„Noaptea mintii! Face de ras familia Ratiu acest retardat!”, a comentat Focsa la un text scris de Nicolae Ratiu, 74 de ani, pe pagina Ratiu Democracy Center.

Revenind la scandalul, de astazi, din Parlamentul Romaniei, se pare ca acesta nu va fi prelungit in salile de judecata. „Nu! Nu-i bag in seama!”, ne-a raspuns Simonis la intrebarea daca va face vreo plangere penala pentru amenintare. (G.I.)

Leave a Reply