Targ de joburi pentru studenti si absolventi! Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza „Zilele Carierei”, unde sunt prezente companii de renume din vestul tarii (P)

Traditionalul targ de oferte de cariera pentru studenti, masteranzi si absolventi, Zilele Carierei in UPT, revine cu cea de-a 20-a editie, in zilele de 11 – 12 mai 2022, la Cantina Studenteasca a Universitatii Politehnica Timisoara, dupa doi ani in care s-a desfasurat doar online.


Companii de renume din vestul tarii isi dau intalnire la cel mai important targ de cariera, organizat de Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, cu studentii si absolventii UPT, fizic la standuri si la conferintele organizate cu aceasta ocazie.

In cele doua zilele de targ, intre orele 10 – 17, la etajul I de la Cantina Studenteasca UPT, vor fi prezente peste 40 de companii nationale si internationale care vor expune la standuri oferte de cariera pentru studenti si absolventi (oferte de practica, oferte de locuri de munca full time sau part time, precum si alte posibilitati de colaborare).

De altfel, ofertele companiilor sunt deja publicate si pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii.

In cadrul Zilelor Carierei, tinerii aflati in cautarea unui job sau unei oferte de practica pot interactiona direct cu reprezentantii companiilor, la stand, sau accesand sectiunea „PARTICIPA” de pe site, unde au posibilitatea de a adresa intrebari, de a vizualiza ofertele disponibile, si chiar aplica direct pentru acestea.

Tot in cadrul targului de cariera vor avea loc o serie de conferinte organizate de companii. La fiecare conferinta, participantii au posibilitatea de a participa la o tombola prin intermediul careia se pot castiga premii atractive. (I.P.)

Leave a Reply