Nepoata inspectorului sef al ITM Timis, numita la conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis

Noul director al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis este, din 9.05.2022, jurista Roxana Paula Kasai, propusa si sustinuta de PSD, care a venit pe functia ocupata de Marcel Miclau, numit secretar general al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.


„Roxana Kasai a lucrat la Primaria Giarmata, apoi la corpul de control al prefectului de Timis. Are cunostinte juridice, este de profesie jurist. E tanara, e dinamica e bine pregatita in domeniu. Propunem oameni tineri, dar in acelasi timp si cu experienta. Obiectivul pe viitor este dezvoltarea parteneriatelor cu autoritatile locale cu invatamantul si cu celelalte serviciile de asistenta sociala, pentru a activa persoanele inactive din localitati”, a fost motivatia sustinatorilor, anuntata de fostul director Marcel Miclau.

Aceasta a fost sef de cabinet la prefectura, in perioada cand institutia era condusa de Eva Andreas. Apoi, a lucrat la Primaria Giarmata, dupa care a revenit recent la prefectura, pe postul de sef corp control, pe care si l-a securizat. Pana atunci, a fost avansata in functia de director al AJOFM Timis, post ocupat ani buni de Marcel Miclau, promovat intre timp la Bucuresti.

Sana Kasai este nepoata inspectorului sef de la ITM Timis, Pavel Kasai, si fosta sotie a fotbalistului Cristian Silvasan, care a jucat la Poli Timisoara. (Mara Ion)

Sursa foto: renasterea.ro

Leave a Reply