Ezoteric Fest Timisoara! Invitat special, gen.dr. Emil Strainu, autorul bestsellerului „Invazia extraterestra. Conspiratia tacerii” (P)

Centrul Regional de Afaceri Timisoara va gazdui, pentru prima oara, editia din acest an, a 24-a, a EZOTERIC FEST, printr-un parteneriat al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis cu Expo Timisoara International.


La manifestarea care se desfasoara, in perioada 20-22 mai, sub sloganul „Cunoastere – Sanatate – Armonie”, vor fi prezenti peste 60 de expozanti si conferentiari din intreaga tara.

In standuri se vor regasi produse naturiste, servicii specifice terapiilor alternative si complementate, literatura de specialitate – completat cu consultatii gratuite, demonstratii, masaje etc.

Zilnic vor avea loc conferinte adecvate tematicii. In exteriorul CRAFT va fi deschis targul de produse traditionale.

Invitat special: gen.dr. Emil Strainu, cu lansare de carte si sesiune de autografe. De asemenea, Gheorghe Iovu va incanta publicul cu muzica terapeutica.

Orarul zilnic de functionare: 10-20.

Informatii suplimentare la Aurora Culea (0741/700153) si Vladimir Culea (0741/700148) si www.expotimisoara.ro sau www.ezotericfesttimisoara.ro. (I.P.)

Leave a Reply