Tanara mama din Timisoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii in brate, internata la o clinica de psihiatrie cu 10 zile inainte gestul fatidic

Tanara mama din Timisoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai sai, socand o tara intreaga, a fost internata intr-o clinica de psihiatrie din Timisoara cu putin timp inainte de gestul sinucigas.


Potrivit Antena 3, Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timisoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internata pentru doua zile.

Ea a plecat de acolo chiar in ziua in care trebuia sa se recasatoreasca cu fostul sot, 28 aprilie.

In prezent, insa, ancheta bate pasul pe loc, pentru ca anchetatorii nu au reusit sa deschida telefonul pe care Iuliana l-a inchis inainte de a recurge la gestul fatidic.

Dupa ce a parcat in fata blocului de pe care a sarit, Iuliana a vorbit la telefon, dupa cum se vede si in imaginile din ultima filmare in care apare femeia.

In ziua cu pricina, Iuliana a coborat din masina la ora 9,13, iar la ora 9,46 a fost anuntat la Ambulanta faptul ca femeia cu cei doi copii s-a aruncat in gol.

Acum anchetatorii vor trebui sa descopere cu cine a vorbit femeia si daca acel apel a fost momentul care a declansat gestul terifiant al femeii.

Cu doar 10 zile inainte de ziua fatifica, tanara a fost internata la clinica de Psihiatrie, unde a stat doua zile.

Ea a fost externata in ziua in care trebuia sa se recasatoreasca cu fostul sot.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de usoara depresie cu simptome maniacale si simptome delirante.

Potrivit medicilor, Iuliana s-a prezentat pentru prima data la internare in acea clinica. (I.P.)

Sursa: antena3

Leave a Reply