VIDEO Corul Avocatilor din Timisoara, concert caritabil in judetul Arad, la Biserica Romano Catolica din Chisineu-Cris (P)

Corul Avocatilor din Timisoara sustine primul sau concert in afara judetului Timis. La invitatia Parohiei Romano Catolice din Chisineu-Cris, duminica, 15 mai, la ora 12,30, Corul Avocatilor va concerta impreuna cu Orchestra Maggiore din Timisoara.


Concertul se va desfasura la Biserica Romano Catolica din Chisineu-Cris si va cuprinde lucrari de W.A. Mozart, Marco Frisina si Ciprian Porumbescu.

“Este o premiera pentru noi sa concertam in alt judet, dar si o dovada ca depasim, ca sonoritate, granitele Timisului. Aceasta idee a Corului Avocatilor s-a nascut din dorinta de a strange cat mai multe donatii pentru copiii care au nevoie de sprijin si de aceea raspundem afirmativ ori de cate ori suntem chemati si putem sustine un concert.

Si de aceasta daca suntem pregatiti de dna dirijor Mihaela Codruta Niculescu si vom concerta alaturi de Orchestra de Tineret Maggiore, sub conducerea dl. prof. Edmund Dandoti”, a declarat initiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Corul Avocatilor din Timis s-a constituit in anul 2016, din pasiune pentru muzica si cu intentia de a servi scopuri caritabile. Fondurile stranse sunt donate anual catre Fundatia United Way. Donatiile se pot face in contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania, RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank.” (I.P.)

Leave a Reply