Liderul PSD Timis garanteaza ca parlamentarii vizati de DNA in dosarul de coruptie de la Giroc nu sunt din organizatia pe care o conduce

Alfred Simonis, seful PSD Timis spune ca nu e preocupat prea mult de problema parlamentarilor aparuti in scandalul imobiliar de la Giroc. El sustine ca cei doi nu sunt sigur din filiala pe care o conduce.


„In primul rand n-as comenta acest aspect. N-am vazut sa fie doi parlamentari de Timis, aici va contrazic, am vazut ca sunt doi parlamentari, nu stim daca de Timis sau din alta parte. Va dati seama ca pe mine ma intereseaza mai putin seama acest aspect, sunt convins ca daca exista o legatura intre niste parlamentari si acel dosar veti afla cu totii numele celor implicati.

Eu nu am vazut in comunicat parlamentari de Timis, iar daca planeaza aceasta acuzatie, fiecare dintre cei 14 se gandeste cine poate fi. Eu repet, daca exista o legatura directa intre acest caz si parlamentari sau alti demnitari, sunt convins ca vom afla cu toti cine sunt aceia”, a spus Simonis.

El garanteaza ca cei vizati de acuzatii nu sunt reprezentanti ai filialei social democratior timiseni. (I.P.)

Sursa; ziua de vest

One thought on “Liderul PSD Timis garanteaza ca parlamentarii vizati de DNA in dosarul de coruptie de la Giroc nu sunt din organizatia pe care o conduce

  1. Aflam pe naiba atata timp cât omul vostru de partid PSD – Petecel Alin , ajuns sef la IPJ Timis și chestor dar pe criterii politice, a avut grija sa poarte o discuție între 4 ochi cu Gard! Ce credeți ca au discutat? Sigur a asigurarat spatele acelor politicieni! de ce nu a fost ridicat de DNA în urma cu un an când a luat acei bani? Oamenii lui Petecel din cadrul DGA , au făcut “IUREȘ” doar ca sa îl poata santaja pe politist…Gard dacă va declara numele politicienilor, va risca sa stea mulți ani după gratii.
    Rușine “bro Iures & Petecel” fiindcă protejați asemenea politicieni!

Leave a Reply