FOTO Luptatorii echipei de Interventie Rapida din cadrul Politiei Locale Timisoara, instruiti pentru “rezolvarea” situatiilor conflictuale din teren

Politistii locali din cadrul Compartimentului de Interventie Rapida au inceput o ampla sesiune de pregatire profesionala cu scopul perfectionarii in gestionarea situatiilor conflictuale care pot aparea in teren si care nu pot fi solutionate intotdeauna prin dialog si negociere.


In acest context, un numar de 20 de politisti locali participa la sedinte intensive de pregatire, pentru insusirea si perfectionarea regulilor generale de interventie si tactica politieneasca.

In cadrul acestor sedinte de pregatire, politistii se antreneaza si isi dezvolta deprinderile necesare folosirii armamentului din dotare pentru indeplinirea atributiilor de serviciu, in conditii cat mai apropiate de realitate, in conditii variate de efort sustinut si stres.

Prima sedinta a fost sustinuta la Poligonul Tactical Expert, in baza unui parteneriat de colaborare incheiat intre reprezentantii acestuia si Politia Locala Timisoara.

Politistii locali din cadrul Compartimentului Interventie Rapida au intervenit si au luat masuri, de la inceputul anului, in 69 de situatii care au necesitat prezenta lor la fata locului. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta operativa)

Leave a Reply