Incendiu la o crama Ceptura! Focul a fost pus intentionat de un barbat in varsta de 28 de ani, retinut de politisti

Incendiul care a izbucnit, sambata seara, la o crama din comuna prahoveana Ceptura a fost provocat intentionat, un barbat de 28 de ani, banuit de comiterea faptei. Acesta a fost identificat si retinut de politisti.


Potrivit datelor comunicat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova, pompierii au stabilit drept cauza a incendiului “folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a genera evenimentul”.

In urma cercetarilor efectuate de politisti, a fost identificata o persoana banuita de comiterea faptei, un barbat in varsta de 28 de ani din comuna, a transmis Inspectoratul Judetean de Politie.

In urma probatoriului administrat, fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca el sa fie prezentat unitatii de Parchet cu propunere de luare a unei alte masuri preventive.

Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei Orasului Urlati, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere.

Reamintim ca, sambata seara, un incendiu a izbucnit la o crama din comuna Ceptura, sat Ceptura de Jos, focul manifestandu-se la nivelul acoperisului, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova.

La fata locului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere si o autospeciala de prima interventie si comanda. Incendiul se manifesta la acoperis, pe o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati. Potrivit informatiilor de la ISU Prahova, nu au fost raportate victime si nici persoane evacuate. (V.E.)

Sursa foto: observatorulph.ro

Leave a Reply