Publicitate ilegala pe cladirile Timisoarei! Politistii locali au aplicat 30 de amenzi pentru bannere, afise si meshuri fara autorizatie

Politistii locali au organizat, in ultimele doua saptamani, o ampla actiune de verificare a modului in care se respecta legislatia referitoare la  amplasarea sistemelor publicitare in oras. In cadrul actiunii au constatat nereguli in ceea ce priveste modul in care sunt amplasate afisele publicitare, in special pe marile artere din municipiu.


Este vorba atat despre afisele lipite pe shelterele de curent, pe stalpi, cladiri, acestea fiind locuri neautorizate, cat si in ceea ce priveste amplasarea bannerelor, meshurilor si panourilor publicitare de mari dimensiuni pentru care nu exista documentatia necesara amplasarii lor.

In urma actiunii au fost aplicate un numar de 30 de sanctiuni in valoare totala de 219.000 lei, conform Legii 185/2013 si conform HCL 371/2007. De la inceputul anului, au fost aplicate in total 126 de sanctiuni pentru publicitate ilegala desfasurata pe raza municipiului Timisoara. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta operativa)

Leave a Reply