VIDEO Misiune sub acoperire pentru statul mafiot! Fratia dintre traficantii de tigari si institutiile statului, intr-un reportaj exploziv al RECORDER

Jurnalistii RECORDER au realizat o investigatie bazata pe activitatea lui Ionel Crut, o persoana insarcinata de statul roman sa se infiltreze printre traficantii de tigari, in calitate de colaborator sub acoperire.


Crut a ajuns om de incredere al marilor retele de contrabanda din zona Vicov – Brodina. ”S-a infiltrat atat de bine incat nu doar ca a adunat informatii care au destructurat retele de contrabanda, dar a inceput sa adune dovezi care duceau catre oameni din institutiile statului.

Asa ca statul s-a intors impotriva lui si l-a inculpat chiar pentru actiunile de contrabanda pentru care il autorizase. A fost deconspirat si s-a vazut nevoit sa fuga din tara de teama unor posibile razbunari”, scriu jurnalistii RECORDER.

Politistii de frontiera colaboreaza cu traficantii si aduna averi impresionante, insa nu li se intampla nimic. Sefii lor sunt filmati la petreceri cu contrabandistii si inregistrati in timp ce aranjeaza actiuni de contrabanda, dar nu li se intampla nimic.

Procurorii tin dosare la sertar si abandoneaza piste care conduc catre oameni din institutiile statului, dar nu suporta nicio consecinta.

Traficantii isi trimit copiii sa devina politisti si sa pazeasca sectoarele de granita unde parintii lor fac contrabanda, dar nimeni nu vede nicio problema in asta, se arata in investigatia RECORDER.

„E greu de inteles unde se termina structurile mafiote si unde incep institutiile statului, pentru ca se intrepatrund”. Aceasta este concluzia lui Crut.

”Povestea lui Ionel Crut si materialul video de mai jos nu sunt despre traficul de tigari, ci despre acea parte a statului roman care se comporta ca un clan mafiot”, spun jurnalistii RECORDER. (I.P.)

Leave a Reply