Fiica fostului patron al cotidianului Prima ora din Timisoara s-a casatorit cu un fost ministru! Mireasa a fost condusa la altar de fostul premier Marcel Vela

Nunta cu sute de invitati in familia PNL! Ionut Stroe, fostul ministru al Tineretului si Sportului din Guvernul Orban, si Andra Plesa, fiica vitrega a fostului premier Marcel Vela, si-au unit destinele, joi, 19 mai. Acestia au petrecut alaturi de 500 de invitati, intr-un local de lux din Caransebes, iar Delia s-a numarat printre artistii care i-a incantat pe petrecareti.


Ionut Stroe si Andra Plesa formeaza un cuplu de doi ani, iar purtatorul de cuvant a ales sa o ceara de sotie pe iubita sa in Grecia. Cu toate ca pandemia le-a dat planurile peste cap de doua ori, ei au reusit in sfarsit sa isi uneasca destinele.

Marcel Vela este casatorit si are doua fete. Una este fiica sa din prima casatorie, o tanara care a ajuns la casa ei inca din 4 noiembrie 2012, cand si-a unit destinele cu Cristian, viceprimarul liberal de atunci al comunei Armenis. In prezent, acesta a preluat numele de familie al socrului sau si este edilul localitatii.

In acea perioada Marcel Vela era primarul orasului Caransebes si a oficiat casatoria civila a fiicei sale.

Andra Plesa este fiica vitrega a fostului ministru de Interne, Marcel Vela, tatal ei real fiind omul de afaceri resitean Traian Plesa, fostul patron al cotidianului Prima ora din Timisoara. (E.T.)

Leave a Reply