CIAO Festival din Timisoara, amanat pentru anul viitor! „Motivul este numarul mic de bilete vandute”, au anuntat organizatorii

CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program sa aiba loc in perioada 27-29 mai 2022, a fost amanat pentru anul viitor, urmand sa se desfasoare in perioada 1-4 iunie 2023. Printre trupele de renume care ar fi urmat sa concerteze la Timisoara se numara Boney M, Kaoma, Capella, Geo da Silva, Magic Affair si altele.


Motivul este numarul mic de bilete vandute, in conditiile in care toata lumea stie de CIAO Festival, iar Timisoara este impanzita de afise si bannere, au fost multe campanii online, la radio si TV.

Am facut tot ceea ce a depins de noi, ca si organizatori, pentru ca evenimentul sa aiba loc si sa devina unul de referinta pentru Timisoara.

In acelasi timp intelegem, la ce vremuri traim, oamenii prioritizeaza nevoile de baza si renunta la cheltuielile neesentiale, cum sunt distractia si evenimentele. Totul s-a scumpit si pare doar inceputul, traim vremuri extrem de dificile”, spun organizatorii.

Cei care au cumparat carduri de acces la CIAO Festival by Vineri 15, pot solicita sa primeasca banii inapoi sau pot pastra biletele, care vor fi valabile si anul viitor. (I.P.)

Leave a Reply