Frauda online in numele Kaufland Romania! VEZI link-urile false, care nu apartin companiei, si nu trebuie accesate de catre clienti

Kaufland Romania avertizeaza clientii in legatura cu o tentativa de frauda prin intermediul unei false oferte online sub forma: „Kaufland celebreaza cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombola!”.


Numele si logo-ul companiei Kaufland Romania au fost folosite fraudulos si abuziv in cadrul unei campanii online false, care urmareste inducerea in eroare a publicului, arata un comunicat al companiei.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care ii invita pe cei ce il acceseaza sa raspunda la 4 intrebari despre Kaufland cu promisiunea ca vor beneficia la final de un card cadou in valoare de 2.000 de lei.

Mesajul care circula in mediul online “Kaufland celebreaza cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombola! Prin chestionar, veti avea sansa sa obtineti Un card cadou in valoarea de 2000 de lei” si care redirectioneaza utilizatorii catre link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de si ministerialseduce.top/kaufland-de, nu apartine companiei.

Compania ii indeamna pe utilizatori sa nu participe la astfel de concursuri si sa nu acceseze aceste link-uri, scrie Mediafax. (I.P.)

Leave a Reply