VIDEO Incident de securitate la Aeroportul International Timisoara! Doua vaci s-au plimbat nestingherite prin parcarea aerogarii, in apropierea pistei, pacalind vigilenta agentilor de paza

In timp ce conducerea Aeroportului International “Traian Vuia” Timisoara face eforturi considerabile pentru imbunatatirea imaginii societatii si atragerea de noi operatori aerieni, un incident de securitate, petrecut, recent, in zona salonului de protocol, atrage atentia asupra vulnerabilitatilor ascunse in spatele firmelor care trebuie sa asigure paza stricta a perimetrului aerogarii si al pistelor.


Dupa cum se vede si in filmarea primita la redactie, doua vaci au pacalit vigilenta agentilor de paza si au ajuns in zona asa-zis securizata, la pascut, plimbandu-se nestingherite in cautarea de iarba verde.

“Bine ca n-au ajuns pe pista, la ora aterizarii vreunui avion! Le-o fi trimis generalul Gradinaru, fostul director demis, ca sa se razbune pe Grindeanu”, a comentat, ironic, unul dintre martorii la acest incident neverosimil.

Este de asteptat ca noul director general al Aeroportului Timisoara, Danieol Stamatovici, sa ia taurul de coarne si sa sanctioneze firma de paza, poate chiar sa rezilieze contractual de prestari servicii, in conditiile in care asemenea “penetrari” ale scutului de securitate din jurul aeroportului pot provoca pagube ireparabile.

Si la aeronavele care pot surprinde un animal domestic pe pista, dar si la nivelul imaginii celei mai mari aerogari din vestul tarii.

Deocamdata, nu am reusit sa afla si opinia conducerii AIT despre producerea acestui incident… (V.E.)

Leave a Reply