Lumea copiilor, la Iulius Town Timisoara: Gasca Zurli, desene pe asfalt, mii de cadouri, facepainting, tobogane si multe alte surprize (P)

„Atentiune, acceleram” surprizele pentru copii la Iulius Town Timisoara! Daca va suna cunoscuta expresia, atunci sigur spectacolul oferit de Gasca Zurli este evenimentul din weekend pe care nu il puteti rata. Mai ales ca acesta va fi debutul unor zile cu momente speciale, antrenante, creative si amuzante dedicate copiilor, de ziua lor: desene pe asfalt, cadouri, facepainting, distractie pe tobogane, ateliere de creatie si multe alte surprize „copilaroase”.


Fetita Zurli, Vrajimaturica, Supereroul Multumesc si Bucatarasul Lulu, alaturi de Tanti Prezentatoarea, vor sa sarbatoreasca Ziua Internationala a Copilului in avans,impreuna cu micutii timisoreni.

Iulius Town le-a pregatit celor mici o petrecere cu personajele lor atat deindragite, la care parola de intrare sunt versurile din „Am o casuta mica”, „A ram sam sam” sau din alte melodii interactiv-educative.

Duminica, pe 29 mai 2022,incepand cu ora 12, parcarea VIP din Iulius Town Timisoara se transforma in cel mai antrenant loc de distractie pentru copii, intrarea fiind gratuita.

Recomandam parintilor sa „dea in mintea copiilor”, pentru ca spectacolul atinge cote maxime de amuzament, energie, zambete si voci de bucurie. Daca vremea nu va tine cu distractia in aer liber, spectacolul va fi mutat in foodcourt.

Despre copilarie, culoare si frumos este si evenimentul „Kids Fest”, care se va desfasura pe 1 si 2 iunie, in zona Iulius EXPO. Este prilejul sa gasesti un cadou vesel, dulce, pufos sau educativ pentru copiii de toate varstele.

Miercuri, 1 iunie, spunem cu totii „Happy Kidz Day” la Iulius Town Timisoara. Un maraton de evenimente, activitati, spectacole si surprize se va intinde pe durata intregii zile, pentru ca distractia sa fie deplina pentru micutii sarbatoriti.

4 tobogane gonflabile vor oferi doze de aventura in parcul Iulius Gardens, in intervalul 10 – 21, in timp ce pe scena amplasata in zona Lake Plaza, de la ora 11 la ora 21, spectacolele de dans, balet, teatru de papusi, muzica, sport si fashion se vor derula fara intrerupere.

Talentele de la Scoala de dans si balet Timisoara, The Dancers, clubul sportiv Somo Kick-Boxing, Incubatorul de arte, Scoala de muzica Ramona Iatan, Denisse Ballet School, Palatul Copiilor Timisoara, Scoala de balet Valkay, Scoala de balet si dans Beautiful Dance by Daniela vor oferi momente artistice si bucurie celor prezenti.

De la ora 12, copiii au intalnire cu marionetele, in lumea fascinanta a teatrului de papusi, iar de la ora 18.00 aflam tendintele pentru copii, din prezentarile de moda Miss&Mister Junior MCS. Ora 19,30 va da startul Discotecii Copiilor, prilej pentru ca cei mici sa impresioneze cu miscarile ritmate.

De ziua copiilor, Iulius Town a pregatit siintalniri cu Mickey si Minnie, prezenti atatin interior, cat siin parc, gata sa ofere un zambetintr-o fotografie pe care sa o pastrezi ca amintire. Iar pentru ca frumusetea copilariei este in culori vii si joaca, intre orele 16 si 19, in Atriumul Iulius Town sunt sesiuni de facepainting, dar si ateliere de creatie, care sa lase imaginatia sa se exprime. Micii artisti isi pot demonstra creativitatea si prin desenele pe asfalt, in parc, zona pietonala Peek & Cloppenburg.

De 1 Iunie, nu pot lipsi cadourile – peste 3000 – pe care cei mici le pot primi fie la la Ruleta Cadourilor din zona Intersport si Atrium Iulius Town sau la Centrul de premiere de langa Centrul Info, pentru cei care fac cumparaturi. Astfel ca, la cumparaturi de minim 200 lei din magazinele Iulius Town, cei mici vor primi unul dintre cei 500 de dinozauri pregatiti sa ajunga in casele lor.

De vineri pana duminica, in perioada 27 – 29 mai 2022, un alt univers fascinant se instaleaza in Iulius Town, cel al marturiilor din vremuri de demult. Targul de antichitati, handmade si vintage, din zona Iulius EXPO, reuneste obiecte cu oinsemnatate aparte, fie prin caracterul lor unicat, fie prin patina timpului care le da o „valoare” deosebita. Propunerile artizanilor si colectionarilor pot deveni cadouri sau amprenta unui stil personal.

Vino la Iulius Town Timisoara sa sarbatorim copiii cu joaca, muzica si culoare! (I.P.)

 

Leave a Reply