Actiunile fulger si trasnet ale politistilor locali din Timisoara, continua. Azi, Piata Verde din zona Calea Lipovei, unde comerciantii au primit cateva amenzi

Politistii locali au continuat si astazi actiunile fulger cu efective marite, demarate in pietele agro-alimentare din oras, desfasurate pe toate liniile. Astfel, acestia au descins in Piata Verde, unde au luat masuri in cazul persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice si producatorilor agricoli depistati incalcand legislatia in vigoare.


Au fost aplicate un numar total de 10 sanctiuni comerciantilor care au incalcat prevederile privind afisarea preturilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fara plata taxelor aferente, in valoare de 2.800 lei.

Pe linie de curatenie, societatea care se ocupa de administrarea pietei, SC Piata Verde SRL, a fost sanctionata cu 2.500 lei pentru neasigurarea curateniei in perimetrul zonei in care se desfasoara acte de comert.

Pe linie de circulatie rutiera au fost aplicate trei sanctiuni la fata locului si 6 colante electronice in cazul autovehiculelor depistate parcate neregulamentar. Au fost verificate si s-a luat masura sanctionarii contraventionale in cazul a trei societati comerciale din perimetrul pietei (doua pentru lipsa acord de functionare la sedii si una pentru lipsa acord terasa), in valoare totala de 1.800 lei.

Verificarile de acest gen in pietele din oras raman in atentia politistilor locali care vor efectua astfel de actiuni si in perioada urmatoare. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta operative)

Leave a Reply