SportVest Timisoara, pledoarie pentru sport si sanatate! Producatori si comercianti de articole sportive, la un eveniment expozitional international (P)

In perioada 3 – 5 iunie 2022, Timisoara devine pentru trei zile capitala internationala a sportului! SportVest, care se desfasoara sub sloganul “Ai invins? Continua! Ai pierdut? Continua!” al parintelui Jocurilor Olimpice moderne, Pierre de Coubertin, este prima editie din vestul tarii a unei manifestari dedicata sportului si vietii sanatoase!


SportVest, o manifestare pentru toate varstele si categoriile de public – copiii, parinti sau bunici, iubitori ai sportului si sportivi de performanta, specialisti dar si persoane care vor sa afle regulile unui stil de viata sanatos!

SportVest, un eveniment international care reuneste producatori si comercianti de articole sportive din toate domeniile, companii care ofera servicii sau produse conexe domeniului sportiv, sali de fitness, centre si cluburi sportive, suplimente alimentare, health and care, articole tehnico-medicale etc., din tara dar si din strainatate: Ungaria, Italia.

SportVest, locul unde puteti asista sau participa la concursuri si demonstratii de baschet, handbal, rugby, fitness, judo, karate, kick-boxing, box si frisbee. SportVest va ofera sansa de a intalni si de a primi autografe de la sportivi romani celebri, campioni cu care ne mandrim!

Invitat special: Simona Amanar, tripla campioana olimpica (medaliata cu aur la doua editii ale JO de la Atlanta 1996 si Sydney 2000), de sase ori campioana mondiala si dubla campioana europeana la gimnastica.

SportVest, un eveniment de la care nu trebuie sa lipsiti!

Orar: Vineri – Sambata 10 – 20 si Duminica 10 – 18.

Intrarea este gratuita.

Informatii suplimentare la tel. 0728 069 281, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian. (I.P.)

Leave a Reply