Surprize pentru copii, la Iulius Town Timisoara: tobogane uriase, face painting, intalniri cu Mickey si Minnie, ateliere de creatie (P)

Lumea minunata a copiilor va fi in acest weekend la Iulius Town, unde prichindeii vor avea parte de sesiuni de distractie la toboganele gigant, intalniri cu Mickey si Minnie, face painting, teatru de papusi, cadouri pe loc la Ruleta copiilor si multe altele. Vino cu cel mic la Iulius Town si descoperiti cadourile pe care le-am pregatit pentru voi! Toate activitatile dedicate celor mici sunt gratuite.


De Ziua Internationala a Copilului, la Iulius Town cei mici vor avea parte de mai multe surprize. Incepand de miercuri, 1 iunie 2022, de la ora 10, sarbatoritii sunt asteptati la cele patru tobogane gigant, amplasate in zonele: Family Plaza, Piateta Tucano si zona verde Restaurant Fenice. Intrarea la tobogane este gratuita, iar distractia va fi la altitudine maxima.

Dupa ce se bucura de tobogane, cei mici sunt asteptati, de la ora 12, in zona Lake Plaza, unde va avea loc Teatru de Papusi, urmat de alte spectacole, printre care si Miss si Mister Junior, cu prezentari de moda pentru copii. In tot acest timp, Mickey si Minnie vor fi prezenti in Iulius Town, se vor intalni cu prichindeii, vor face fotografii si se vor distra impreuna.

Orice petrecere perfecta are si zona de Arts & Crafts, asa ca sarbatoritii sunt invitati la Atelierele de Creatie pentru copii, care vor avea loc in Atriumul Iulius Town, in intervalul orar 16 – 19.

In parc, zona pietonala Peek and Cloppenburg, cei mici sunt asteptati sa isi lase creativitatea sa prinda contur, in timp ce deseneaza pe asfalt. Totodata, va avea loc si Ruleta copiilor, iar cei mici vor putea sa castige pe loc unul dintre cele 3.000 de premii puse in joc. Tot ce trebuie sa faca, este sa roteasca Ruleta cat de puternic pot si vor fi premiati. Ruleta copiilor se afla, atat in zona Intersport, cat si in Atriumul Iulius Town.

Daca cel mic vrea sa devina Spider Man, Batman, Wonder Woman, Frozen sau Cat Woman, vino cu el in Atriumul Iulius Town, in intervalul orar 16 – 19, unde au loc sesiuni de facepainting!

Daca vii la Iulius Town si faci shopping de minimum 200 de lei, poti sa duci bonurile la Centrul de Premiere, aflat in zona Centrului Info si poti primi una dintre cele 500 de jucarii – dinozauri. Campania de premiere are loc miercuri, 1 iunie, in intervalul orar 10 – 22.

In perioada 1 – 2 iunie, in zona Iulius Expo, va avea loc Kids Fest, locul unde cei mici vor gasi tot ce isi doresc. Piese vestimentare, jucarii, incaltaminte, carti de colorat, dar si de basme, accesorii pentru par, aranjamente cu mesaje pentru copii si multe alte obiecte personalizate pentru cei mici sunt propunerile artizanilor. (I.P.)

Leave a Reply