Barmanul Alex Delea, marele castigator al reality show-ului Survivor Romania! VEZI cati bani va incasa constanteanul, dupa impozitarea premiului de 100.000 de euro

Castigatorul acestui sezon al reality show-ului Survivor Romania, dupa votul publicului, de marti seara, este Alex Delea. Barmanul din Constanta a cucerit pe toata lumea prin carisma sa, naturaletea fiindu-i apreciata atat de coechipieri, cat si de adversarii cu care a intrat pe traseu in Republica Dominicana.


Dupa ce s-a anuntat castigatorul Survivor Romania 2022, concurentului nu i-a venit sa creada, pret de cateva minute bune, ca el a fost ales de telespectatori sa puna mana pe cecul de 100.000 de euro si pe trofeul Survivor.

In stilul sau caracteristic, printre glume si in ropotele de aplauze ale colegilor sai, Delea a facut cateva declaratii dupa ce a castigat.

Intrebat ce parere are despre cecul pe care a pus mana, Alex a spus sincer: „N-am vazut atatea zerouri in viata mea”. Apoi a continuat, zicand ca el va fi in continuare strain de premiul castigat, caci suma se va duce la familia lui. „A fost un moment atat de tare, dar mi-a fost frica sa nu aud. Eu sunt extremist si cand sunt trist, nu doar cand sunt bucuros. Nu stiu ce faceam. Toate visele mi s-au indeplinit aici. Inainte sa vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis ca nu stiu pe unde s-o apuc. Cand am venit, eram la consiliu. Nu-mi doream sa vin langa dumneavoastra, acolo, ca-mi stingeati flacara. Ce s-a intamplat azi nu e de o bucurie normala. Inca sunt pe alta planeta. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iata ca, dand bucurie, am primit si eu”, a spus Alex Delea in emisiunea difuzata pe Voyo, dupa finala de pe PRO TV.

Finalista Elena Chiriac a avut si ea o reactie. Luptatoarea de taekwondo a spus ca se bucura pentru Alex Delea, despre care a spus ca este cel mai potrivit castigator al acestui concurs atat de dificil.

„A castigat cel mai potrivit om care putea sa castige Survivor Romania. Va spun din tot sufletul meu”, a spus Elena Chiriac.

Concurentul care a pus mana pe cecul in valoare de 100.000 de euro nu va primi, asadar, in mana intreaga suma. Potrivit legii impozitarii veniturilor din premii, chiar si cele din concursurile televizate, statul retine 10%, dupa ce se scade din bani 600 de lei, echivalentul a 121 de euro.

Prin urmare, din cei 100.000 de euro, castigatorul Survivor Romania va ramane cu doar 89.892 de euro. Nici suma finala nu e de neglijat. Vorbim, totusi, de peste 400.000 de lei, bani suficienti pentru ca marele castigator sa isi indeplineasca un vis important.

Competitia Survivor Romania a inceput in luna ianuarie 2022. Treizeci de concurenti au defilat pe traseele dificile, luptand saptamana de saptamana pentru un bol de orez, imunitate, dar si pentru recompensele inedite oferite de producatori. (E.T.)

Sursa: fanatik.ro

Leave a Reply