Atipic Beauty, un „catwalk” al povestilor de viata, la Iulius Town Timisoara (P)

Modelele de catwalk sunt vedetele acestei saptamani, la Iulius Town Timisoara. Atipic Beauty revine si aduce un eveniment inedit, unde 11 modele vor demonstra cat de importanta este increderea in propriile puteri.


„Frumusetea e in noi, nu in aparente!” este motto-ul sub care se desfasoara cea de-a 31-a editie „Atipic Beauty by Magda Coman”.

Miercuri, 9 iunie 2022, de la ora 19, in Iulius Town, zona Atrium, 11 modele de catwalk, dar in special modele de viata, vor defila in creatii vestimentare semnate de: Tina Olari, NISSA, NICHI by Cristina Nichita, Tudor Tailor, Luminita Balazs, D`or, Torres Cerimonia, Mahnoor the brand by Loredana Sandu si Simona Span.

Intrarea este libera, insa se vor putea face donatii catre Asociatia Open Your Heart, care a organizat evenimentul, in parteneriat cu MCS Models. Gazda serii este indragita prezentatoare Cosmina Pasarin, iar ritmurile muzicale sunt asigurate de Vicentiu si DJ NORVIS.

„Atipic Beauty by Magda Coman” este o pledoarie despre oameni cu motivatii puternice, curaj, ambitie, solidaritate si constientizare. Este un eveniment ce prezinta persoane cu dizabilitati, care de-a lungul timpului au depasit mai multe provocari si care astazi au multiple realizari si sunt o inspiratie pentru cei din jur. (I.P.)

Leave a Reply