Inspectorii OPC Timis fac ravagii in randul unitatilor de alimentatie publica! Un supermarket Kaufland, amenda de 90.000 de lei si “stingerea” temporara a grill-ului

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis au efectuat controale operative, in fiecare zi, dar din pacate unii operatori economici nu au inteles ca siguranta si drepturile consumatorilor nu se negociaza!


Inspectorii CJPC Timis au ajuns si la zona grill Kaufland, str. Gh.Lazar Timisoara.

Inspectorii sustin, cu foto, ca au gasit urmatoarele abateri: vitrine nefunctionale, neigienizate corespunzator, elemente desfacute, parti lipsa. Lapte ambalaj deteriorat. Sanctiuni: 2 amenzi in valoare totala de 45.000 lei si oprire temporara a prestarii serviciilor la grill Kaufland Gh.Lazar.

“Mentionam ca pe langa activitatea curenta la nivelul CJPC Timis avem zilnic o echipa care merge exclusiv pe control operativ alimentatie publica (restaurante, fastfood, patiserii, supermarket). Siguranta si drepturile consumatorilor nu se negociaza. Pe acesta cale dorim sa se inteleaga ca asa nu se mai poate si vom incepe sa dam si numele operatorilor la care constatam abateri grave”, spune Alin Gubandru, inspector sef adjunct al CJPC Timis, miercuri 8 iunie 2022.

Actiunile de control ale Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Timis se incadreaza in liniile strategiei de lucru promovate prin ”Caravana consumatorilor”. (I.P.)

Leave a Reply