Filme in aer liber, Father & Son/Daughter Challenge, Ateliere de Creatie si teatru de papusi, la Iulius Town Timisoara (P)

Un cinematograf cu un „plafon” plin cu milioane de stele, cu bean bag-uri asezate pe iarba in loc de fotolii de cinema si cu atmosfera boema te asteapta la Iulius Town in acest weekend. Flight Cinema in My Town revine si aduce cinefililor cadrul ideal pentru vizionarea filmelor in aer liber.


Tot in acest weekend are loc si Father & Son/Daughter Challenge, unde sunt asteptati taticii impreuna cu copii, Teatrul de Papusi revine cu o noua poveste magica, iar Atelierele de Creatie ii provoaca pe micii artisti.

Serile de vara sunt marcate la Iulius Town in cadrul Flight Cinema in my Town. Vineri, 10 iunie 2022, Sandra Bullock si Brad Pitt aduc in parc filmul „The Lost City”, incepand cu ora 20. O comedie ce reuneste mai multi actori consacrati intr-o aventura care ii pune in situatii hilare.

Sambata vine cu o pelicula SF, in care personajul principal calatoreste in timp si face echipa cu versiunea sa mai tanara. Vino sa vezi „The Adam Project”! Duminica ne reuneste la „Uncharted”, o pelicula de actiune, unde un cunoscut vanator de comori pleaca intr-o calatorie in jurul lumii.

In fiecare seara, la Flight Cinema in my Town incepem cu un Warm-up de la 19, de la 20 ne relaxam la filme, iar de la 21,30, ne distram la after party. Intrarea este gratuita, pe baza de rezervare, pe care o puteti face accesand pagina de Facebook dedicata evenimentului. 

Sambata, 11 iunie, de la ora 09, taticii si piticii sunt asteptati la Father & Son/Daughter Challenge – Hero’s Journey. La competitie pot participa tatii impreuna cu fiul sau fiica, formularul de inscriere fiind disponibil online pe: https://fatherandson.ro/product/inscriere/. Echipele vor fi impartite in functie de varstele copiilor: Voinicii (6-8 ani), Zmeii (9-12 ani), Zanele (6-8 ani) si Printesele (9-12 ani).

Atelierele de creatie revin in Iulius Town, iar in fiecare sambata, in zona Iulius Expo cei mici sunt asteptati de Bianca Potyesz cu cele mai inedite teme, unde sunt provocati sa isi lase imaginatia sa prinda forma si culoare. In aceasta sambata, de la ora 16, micii artisti vor picta curcubeie vesele. Participarea este gratuita.

Povestea saptamanii este spusa de Teatrul de Papusi, care ii va duce pe cei mici in lumea magica din basmul „Jack si Vrejul de fasole”. Indragitul personaj isi va spune povestea duminica, de la ora 11, la etajul Iulius Mall.

In zona Iulius Expo, va avea loc in perioada 10 – 12 iunie si targul de bijuterii Open Expo & Star Expo. Doamnele si domnisoarele sunt asteptate sa descopere accesoriile realizate manual de catre expozanti, posete si portofele din piele, cosmetice naturale si multe alte produse cu dichis. (I.P.)

Leave a Reply