Workshop de dans, la Timisoara, cu dansatoarea ucraineana Yana Kolesnyk, campioana europena si mondiala la Disco Dance

Clubul de dans sportiv Magnum Team va invita in acest weekend sa participati la un eveniment de dans inedit. Spectacolul de dans ”Bucuria de a fi impreuna” este una dintre activitatile din cadrul proiectului ”Let your passion be dance”.


Acest spectacol este transpunerea in pasi de dans a perioadei pandemice si a tot ce ne-a adus transformator aceasta perioada. Este despre reinventare, regasire si creativitate. Este o invitatie pentru fiecare privitor de a-si permite sa traiasca frumos prin dans, muzica si arta.

O perioada precum cea traita in pandemie trebuie sa fie pentru fiecare dintre noi o lectie de viata si o reasezare a valorilor. Va invitam sa traim din nou impreuna, sanatos, conectati unul la altul prin dans, si sa ne regasim echilibrul prin manifestarea artistica a emotiilor, fireste, tot prin dans. 100 de dansatori, de toate varstele, ai Clubului de Dans Magnum Team, care vor incerca sa va readuca zambetul pe buze si sa va reaminteasca ca ”Viata este un dans pe care il inveti din mers.

Cateodata conduci, cateodata te lasi condus”, dupa cum spune John Michael Montgomery. Spectacolul este urmat de un workshop de dans, atat sportiv, cat si contemporan, la care publicul este invitat sa participe.

Pe langa instructorii si dansatorii Magnum Team, va fi prezenta si dansatoarea ucraineana Yana Kolesnyk, campiona europena si mondiala la Disco Dance.

Spectacolele au loc in:

  • 11 iunie 2022, de la ora 20.00, la Faber

  • 12 iunie 2022, de la ora 18.00, in Parcul Dacia

Participarea este gratuita.

Evenimentul este finantat de Municipiul Timisoara, prin Centrul de Proiecte, in cadrul sesiunii ”Orasul in miscare”. (I.P.)

Sursa foto: TVR Timisoara

Leave a Reply