Plaja minata! Un barbat de 30 de ani a fost aruncat in aer pe o plaja de la Marea Neagra. “Acum, cand este razboi si totul este minat!”

Un barbat din Ucraina a murit, dupa ce a calcat pe o mina, pe o plaja din Odesa. Autoritatile au lansat numeroase avertismente ca oamenii sa evite plajele din cauza ca sunt minate, dar apelurile lor nu sunt intotdeauna luate in serios.


Barbatul era cu sotia si fiul pe plaja din Odesa, scrie Unian.net.. In timp ce mama si fiul despachetau lucrurile, el a vrut sa intre in apa, ca sa vada cat e de adanca si daca este rece. Cateva minute mai tarziu, o mina a explodat, iar barbatul a murit.

La fata locului au mers o echipa care ancheteaza cum s-a ajuns la aceasta situatie. Autoritatile avertizeaza inca o data oamenii sa ia in serios apelurile privind plajele minate.

„Acest barbat nu a murit din cauza unei insolatii, a unui atac inamic, a murit aruncat in aer de o mina. Nu stiu de cate ori trebuie sa repet tuturor celor care incearca sa devina principalul candidat la <Premiul Darwin> pentru cei mai prosti si iresponsabili si care, impreuna cu copiii – mici sau mai mari – incearca sa faca selfie-uri cu panourile pe care scrie <Mine>. Acum, cand este razboi si totul este minat. Nu credeti? Nici acest om, din pacate, nu a crezut. Dar a murit din cauza unei mine”, a declarat Serghei Bratchuk, administratorul regional.

Bratchuk a adaugat ca, cu cateva ore inainte de tragedie, o alta mina a explodat la 20 de metri de Odesa. (I.P.)

One thought on “Plaja minata! Un barbat de 30 de ani a fost aruncat in aer pe o plaja de la Marea Neagra. “Acum, cand este razboi si totul este minat!”

Leave a Reply