CCIAT: Romania, reprezentata de firmele timisene la Forumul Global de Sanatate Dublin (P)

Delegatia timiseana alcatuita din 8 reprezentanti ai unor cunoscute spitale si clinici medicale private si de stat din Timisoara este prezenta in aceste zile la Dublin la Forumul Global de Sanatate (14-16 iunie). Este singura delegatie din Romania care participa la acest eveniment de mare anvergura, in conditii de gratuitate la transport si cazare oferite de Enterprise Ireland, urmarea vizitei la Timisoara din 25 mai a.c.


Cea de-a II-a editie a Forumului Global de Sanatate / Global Healthcare Forum reunest 124 de specialisti din intreaga lume: Europa (Belgia, Franta, Germania, Marea Britanie, Romania), SUA, Noua Zeelanda, India, Singapore, Africa de Sud.

Tematicile abordate vizeaza sistemele de sanatate publice si private, telemedicina, informatizarea sistemelor medicale, alte aspecte ce privesc inovarea in medicina. Lectorii sunt personalitati marcante ale sistemului medical din diferite tari – coordonatori strategici, presedinti de consilii de administratie etc.

Simpozionul desfasurat ieri a cuprins 4 paneluri in care au fost abordate teme de mare interes – transformarea provocarilor in oportunitati, transformare si inovare, diversitate si incluziune, digitalizarea cat si intalniri B2B care au oferit participantilor ocazia de a discuta cu companii inovative irlandeze despre tehnologii, trenduri in sanatate si oportunitatile pietei globale.

In cursul zilei de astazi si maine (15 si 16 iunie), vor avea loc vizite la hub-uri si campus-uri de inovare medicala, furnizori de solutii de digitalizare pentru spitale, producatori de echipamente medicale, companii membre ale Enterprise Ireland, din Galway si Dublin.

„Am intalnit lideri ai serviciilor de asistenta medicala la nivel mondial, am discutat despre problemele presante cu care se confrunta sistemele de sanatate si am stabilit deja contacte de afaceri de calitate. Participarea noastra la acest eveniment este un succes, o reusita a afacerilor timisene”, au transmis membrii delegatiei CCIA Timis. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0722 503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Leave a Reply