Consiliera Pro Romania acuzata ca a deturnat ruga traditionala din Dumbravita, replica pentru primarul Horia Bugarin. „A interzis concertul DJ Project, dupa ce, initial, il aprobase!”

Alina Sperlea, consiliera locala din Dumbravita acuzata de primarul Horia Bugarin ca ar fi deturnat traditionala ruga banateana a comunei, nasind, in paralel, o alta petrecere, unde a cantat trupa DJ Project, a dezvaluit motivul care a stat la baza organizarii celuilalt eveniment public.


Potrivit energicei reprezentante a Pro Romania in Consiliul Local Dumbravita, vinovatul principal pentru dezbinarea comunitatii ar fi chiar primarul USR al comunei, care a interzis, in ultimul moment, concertul DJ Project, dupa ce trupa batuse palma cu organizatorii rugii oficiale si urma sa urce pe scena de la ora 22.

Iata replica Alinei Sperlea la acuzatiile primarului Horia Bugarin:

„Cand Horia Bugarin vorbeste despre dezbinarea comunitatii, e ca si cum ar vorbi despre funie in casa spanzuratului, pentru ca acel cuvant, dezbinare, este ceea ce il defineste pe primarul nostru. A reusit, cu diplomatia care il caracterizeaza, sa distruga si ultima bruma de unitate care mai exista in Dumbravita, dar de asta va veti convinge singuri in perioada urmatoare.

Referitor la DJ Project, acestia au contactat unul dintre organizatorii Rugii, iar prin vocea consilierului primarului, Cosmin Dan, au primit acceptul pentru prezenta pe scena Rugii de la Dumbravita, duminica,  incepand cu ora 22.00, Cosmin Dan asumandu-si chiar realizarea unui afis special. Dupa acordul acestuia si acceptul DJ Project, Horia Bugarin s-a razgandit si a interzis acest concert pe care tinerii Dumbravitei il doreau, iar acum invoca motive de natura religioasa.

El, Horia Bugarin, care pana acum doi ani nu stia unde unde se afla biserica din comuna, iar la finalul slujbei de duminica a spus in biserica ca se simte obligat sa fie acolo.

Cat despre organizarea evenimentului de la lac, Horia Bugarin vrea sa stie cu ce bani s-a realizat si, mai mult, vorbeste despre mita electorala. Noaptea mintii! Este atitudinea unui om parasit de toti cei care l-au sustinut si au crezut in el, a unui om disperat si fricos.

Evenimentul a fost sustinut de oameni de afaceri din Dumbravita care pun suflet in aceasta comunitate si care isi asuma actiunile lor, unul dintre ei fiind Sorin Davidean, care a suportat financiar o mare parte a evenimentului.” (Mara Ion)

Sursa foto: Facebook – Alina Sperlea

Leave a Reply