Jandarmii din Timis deschid focul asupra tintelor din poligonul Modos! Cetatenii care locuiesc in vecinatate, atentionati sa evite zona in timpul sedintelor de tragere

Inspectoratul de Jandarmi Judetean “General Moise Groza“ Timis ne aduce la cunostinta ca in 22 si 23.06.2022, intre orele 9-13, in poligonul Modos din Timisoara, cadrele militare din cadrul Inspectoratului Judetean Timis vor executa sedinte de tragere cu armamentul din dotare.


Primaria Municipiului Tmisoara atentioneaza cetatenii care locuiesc in imprejurimi, sa evite zona pe parcursul programului de tragere.

De asemenea, timisorenii sunt indemnati sa respecte semnificatia tablitelor/panourilor indicatoare instalate pe caile de acces spre poligon si a balonului/fanionului rosu instalat pe stalpul din adancimea poligonului.

Prin respectarea atentionarii si a indicatoarelor, pot fi evitate pericolele la care se expun cei care intra in poligon pe timpul executarii tragerilor sau care ating munitia, ori elemente constitutive ale instalatiilor automatizate. (Primaria Timisoara – Serviciul Comunicare)

Leave a Reply