Cladire in constructie de la periferia Timisoarei, prabusita in timpul turnarii betonului la etajul 1. Un muncitor, prins sub daramaturi

In dimineata zilei de vineri, 17 iunie, o cladire de pe Calea Torontalului s-a prabusit, ranind un muncitor. S-ar fi prabusit cofragul unui plansei de la primul etaj al constructiei. Ranile muncitorului au fost usoare, iar acesta a refuzat internarea la spital. La fata locului au intervenit pompierii.


In urma apelului primit prin S.N.U.A.U 112 din data de 17.06.2022, ora 09,43, am fost anuntati despre prabusirea unei cladiri in constructie  din Timisoara, pe Calea Torontalului.

Au fost alertate urmatoarele forte si mijloace:  1 autospeciala de prima interventie si comanda, 1 autospeciala de stingere cu apa si spuma, 1 automacara, 1 descarcerare, 1 autospeciala de Transport Personal si Victime Multiple, 2 echipaje SMURD tip B din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Timisoara, 1 descarcerare grea, 1 container multirisc, 1 ambulanta TIM tip C, din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Timisoara, cu 2 ofiteri si 22 subofiteri.

Dupa efectuarea recunoasterii s-au constatat urmatoarele: s-a prabusit cofragul unui planseu de la etajul 1 pe timpul turnarii betonului, iar un muncitor a fost ranit usor. Victima a refuzat transportul la spital”, ne-a comunicat reprezentantii ISU Timis.

Politistii si inspectorii de munca din cadrul ITM Timis efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul. (I.P.)

Sursa foto: Editia de Timis

Leave a Reply