Tragedie rutiera! O soferita de 38 de ani aflata sub influenta alcoolului a provocat un accident cumplit, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea grava a altor trei

Accident de circulatie cumplit, in azi-noapte, pe o strada din municipiul Iasi. Opt muncitori care lucrau la un drum au fost loviti in plin de o masina scapata de sub control. Patru dintre ei au murit pe loc, iar trei au fost raniti si dusi la spital. Tot acolo au ajuns si cele doua femei aflate in masina. Martorii spun ca acestea miroseau puternic a alcool.


Soferita a pierdut controlul volanului imediat ce a iesit din curba, spun martorii. Ar fi condus cu o viteza nebuna. Masina a lovit zidul unei case, iar apoi a ricosat in grupul de muncitori aflati la cateva zeci de metri distanta, care lucrau la asfaltarea drumului. Masina s-a oprit in autoutilitara acestora. 

Forte impresionante de politie si salvatori au ajuns rapid la locul tragediei. Doua echipaje de descarcerare s-au luptat sa scoata oamenii de sub automobilul distrus. Din cei opt muncitori, patru au fost ucisi pe loc, spun salvatorii. Trei au fost raniti, ca si cele doua femei aflate in masina care a produs tragedia. Doar un muncitor a scapat nevatamat. Alti trei muncitori raniti au fost dusi la spital, fiind in stare grava.

Politistii au stabilit ca Adina Iuliana Ghervase, 38 de ani, din Valea Lupului, femeia care se afla la volanul masinii Alfa Romeo, era sub influenta alcoolului. In urma testarii cu aparatul Drager, s-a stabilit ca Adina Iuliana Ghervase avea o alcoolemie de 0,42 mg/alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna – o valoare dubla in sange.

”Echipajele de interventie au constatat ca un autoturism a intrat in coliziune cu o autospeciala de mentenanta a traficului rutier si a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. In urma evenimentului au rezultat opt victime dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, a declarat Georgica Onofreiasa, purtator de cuvant ISU Iasi. (V.E.)

Leave a Reply