VIDEO Un fotograf amator care a ridicat o drona pentru a filma cateva imagini cu blocul prabusit de la marginea Timisoarei, amenintat de muncitori aflati pe santier

Plafonul primului etaj dintr-un viitor bloc de locuinte s-a prabusit, vineri, 17 iunie, pe Calea Torontalului, in santierul unui complex rezidential, ranind usor un muncitor.


Sambata, muncitorii au revenit pe santier pentru a termina de curatat resturile prabusite si pentru a demola in intregime plafonul, a anuntat Darius-Florian Palade, un fotograf amator care a incercat sa obtina cateva imagini de pe santierul in suferinta.

Pentru a atrage atentia celor care doresc sa isi cumpere apartamente noi, care ar putea face parte din blocuri subrede la nivelul structurii de rezistenta, Palade a incercat sa inregistreze cateva imagini de pe santier, cu ajutorul unei drone. Sefii de santier, insa, i-ar fi trimis pe muncitori sa il intimideze.

„Am mers acum o ora (sambata, ora 12 – n.r.) la blocul cu plafonul prabusit de pe Torontalului si bineinteles ca la vederea dronei au venit muncitorii catre mine la intimidari si alte vorbe”, ne-a spus Darius-Florian Palade care a incercat sa captureze imagini.

Pana la urma, filmarea pe care acesta a surprins-o este de numai doua minute. Aceasta a fost urcata pe platforma YouTube, cu urmatoarea descriere: „Aveti grija unde va cumparati o locuinta. Iar cand dati bani doar pe proiect, interesati-va si cum se construieste, pana la livrare, sa nu va treziti la parter fara voie.” (I.P.)

Sursa: ziua de vest

Leave a Reply